Over ons

Wie zijn we? Wat doen we?


Wij zijn Bacholors & Masters, Bezemboys & Goedels  kortom KSC Bezem Brussel verenigt alle Leuvense studenten die afkomstig zijn uit het Brusselse.

Plezier en veel herinneringen maken we met deze hechte vriendengroep voor het leven!

Het clubleven geeft dat extraatje aan jouw studentenleven!


Wij zijn een club, en een hechte vriendengroep, die bestaat uit jongens en meisjes en die ongeacht afkomst, leeftijd of studierichting een extra dimensie aan hun studeerperiode wil geven: het clubleven. Precies deze variatie aan persoonlijkheden zorgt voor een speciale sfeer, die niet direct binnen de eigen studierichting te vinden is. Door tal van activiteiten versterken we enerzijds de banden binnen het KSC zelf en anderzijds de banden met andere clubs. Die activiteiten kunnen gaan van een quiz tot een cantus, van een bbq tot een TD, of kunnen simpelweg ook gewoon avonden zijn waarbij we allemaal samen een pint drinken en een babbeltje slaan in ons clubcafé op de Oude Markt. We zijn eveneens aangesloten bij zowel de Brabantse Gilde als het Seniorenkonvent en doen dus ook activiteiten met hen.


Het zou zonde zijn om in Leuven gestudeerd te hebben en nooit geproefd te hebben van het clubleven: kom dus zeker eens kijken!